Vill du vara med i vårt team?

Vill du vara med i vårt team?

Av i apr 3, 2018

Vi behöver fylla på med nya medarbetare till våra filialer i Växjö, Karlskrona och Kalmar och söker därför dig som är utbildad, certifierad elektriker, gärna ECY-utbildad, och dessutom gärna har några års erfarenhet i branschen. Du är teknikintresserad, nyfiken, driven, flexibel och positiv. Du strävar dessutom alltid efter att få lära dig mera och utvecklas. Vi värdesätter dina personliga egenskaper stort.

Att arbeta med kundnöjdhet; service och att finna bra förslag och smarta lösningar till våra kunder, är något som är viktigt för oss på Hallabro Elektriska. Hos oss har vi även höga krav på kvalité och säkerhet, teknisk kompetens och stil på arbetet.

Du kommer få arbeta självständigt men även ingå i vårt härliga team, där du finner stöttning, bollplank och även kommer trivas utmärkt. Att självständigt planera, felsöka, samordna, och utföra installationer blir en del av dina arbetsuppgifter.

Att du har B-körkort är ett krav.

Tycker du att det låter kul?

Maila då till emma.elheim@hallabroel.se alternativt ring 0477-555 51.

Vi ser fram emot din ansökan!

Hoppa till verktygsfältet