Belysning

Ett av våra expertisområden på Hallabro Elektriska är belysning. Vi utför både små och stora uppdrag inom området, för privatpersoner såväl som företag. Eftersom vi arbetar tillsammans med ledande leverantörer på marknaden kan vi hjälpa dig med de flesta former av belysning.

Något som är viktigt att tänka på i valet av belysning är att rätt ljus ska fungera både i dagsljus och i skymning. På senare år har det blivit allt vanligare att använda belysning till mer än att ljusa upp miljön när mörkret faller. Idag används också olika typer av belysning för att skapa stämning och estetiska uttryck och upplevelser. Många har också blivit allt mer miljömedvetna och vill därför använda energibesparande belysning. Detta är ett bra sätt att värna om miljön samtidigt som det håller ner elkostnaderna. Oavsett vilka behov just du har så kan vi hjälpa dig att få det som du behöver, inomhus såväl som utomhus. Bland annat kan vi hjälpa dig med:

  • Energibesparande belysning
  • Optimerad belysning
  • Upplevelse- och estetisk belysning

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring belysning. Vi hjälper dig med rätt belysning på rätt plats – och garanterar dig ett lysande arbete.

  • Ulrik WidellProjektledare
    E-mail Telefon: 0477 555 56
  • Joakim Nilsson Projektledare
    E-mail Telefon: 0470-59 99 33
Hoppa till verktygsfältet