Elinstallation

Som elektriker är en av våra största styrkor naturligtvis olika typer av elinstallationer. Med vår breda kunskap och långa erfarenhet kan vi ordna de flesta typer av elinstallationer. Vi är måna om att hålla oss uppdaterade inom den senaste tekniken, vi satsar på ny kunskap och vi arbetar med de ledande leverantörerna.

Behörig elektriker

För att en elinstallation ska utföras på ett tryggt och säkert sätt krävs det att de utförs av en behörig elektriker. Vissa saker får du såklart göra själv, exempelvis byta brytare och montera skarvsladdar. För större arbeten krävs dock som sagt en behörig elektriker på grund av de risker och faror som är kopplade till elinstallation av olika slag. Vi kan hjälpa dig med alla typer av elinstallationer, och som elektriker har vi den kunskap som krävs för att utföra arbetet på ett säkert och professionellt sätt. Läs mer här om vad du får göra själv om du är osäker på vilka regler som gäller.

Egenkontrollprogram

Från och med den 1 juli 2017 finns en ny ellag I Sverige. Den nya lagen innebär att alla företag som arbetar med el (elinstallationsarbete) ska ha ett egenkontrollprogram som ser till att arbetet utförs på rätt sätt och av personer med rätt kompetens. I enlighet med denna lag är vi på Hallabro El registrerade på elsäkerhetsverket för auktorisation och vi har ett eget omfattande egenkontrollprogram.

Läs mer om den nya lagen på elsäkerhetsverkets webbplats.

Välkommen att kontakta oss! Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdig elinstallation.

 • Ulrik WidellProjektledare
  E-mail Telefon: 0477 555 56
 • Per-Eric SvenssonKalkyl
  E-mail Telefon: 0470-59 99 35
 • Mikael PeterssonProjektledare
  E-mail Telefon: 0457 448 83
 • Robert NiklassonPlatschef
  E-mail Telefon: 0470-59 99 31
Hoppa till verktygsfältet