Energibersån

Vill du ha en egen anläggning för mikroproduktion med en eller flera olika energilösningar och inte vara beroende av de stora kraftbolagen? Vill du själv kunna producera tillräckligt mycket energi för att täcka stora delar av den egna förbrukningen och samtidigt få möjligheten att sälja eventuellt överskott? I vår Energiberså visar vi dig hur det fungerar!

 

Solpaneler med lång livslängd

Tekniken för el av sol är inget nytt i sig men på senare år har det blivit allt vanligare att utnyttja solen för att producera sin egen el. Det görs enkelt genom solpaneler som placeras där solen når dem som bäst. Våra solpaneler är princip underhållsfria och de finns i flera olika varianter. Solpanelerna har 25-30 års effektgaranti och 15-20 års produktgaranti.

Skalbar hybridlösning

Varför förlita sig enbart på solen? Vi på Hallabro El har även en skalbar hybridlösning som kombinerar sol- och vindkraft med lagringskapacitet på ett avancerat sätt för att balansera kraften. Systemet ger möjlighet att prioritera olika uppkopplade enheter och kan enkelt packas om i en container och placeras vart som helst, även utanför det befintliga elnätet. Hybridlösningen levereras i sin helhet, men vi kan sätta upp enbart vindkraftverk också.

Vindkraftverk är en utsläppsfri, förnybar energikälla som inte bidrar till global uppvärmning.
Tillsammans med solpaneler blir det en perfekt lösning, energimässigt!

Solcarport för två bilar

I ett samarbete med Jitech har vi utvecklat en solcarport med plats för två bilar. Taket har plats för 18 st solpaneler. Perfekt skydd för din bil!

Teknikshus till din anläggning

I teknikhuset förvarar du all teknik till din anläggning. Vi erbjuder en prefabricerad lösning från Holtab som kundanpassas efter dina önskemål; utseende och tekniklösningar. Huset är isolerat och är skyddsklassat.

 

I vår Energiberså finns ett teknikhus från Holtab och en solcarport från Jitech. Det är extra kul att dessa tillverkas i Tingsryd!

I bersån finns även laddstolpar, batterier från Nilar, billaddbox från Garo, Ferroamp Energyhub som är både växelriktare och fasbalanserare samt luftvärmepumpar. Kontakta oss idag så visar vi dig runt!

Hallabro El är med dig hela vägen hem

Energibersån ger dig hållbar, närproducerad energi med en liten anläggning som täcker just din energiförbrukning till din villa, fastighet, jordbruk eller kanske kvarter. Låter det intressant, kontakta oss så kartlägger dina behov, ger dig en offert, installerar och driftsätter din anläggning för maximal effekt. Vi har gedigen erfarenhet av denna sortens energilösningar och sköter naturligtvis även underhåll och service efter installation.

  • Björn MartinssonEnergitekniker
    E-mail Telefon: 0477-555 59
  • Ulrik WidellProjektledare
    E-mail Telefon: 0477 555 56
  • Ulf LiljaButik/Service
    E-mail Telefon: 0477 555 54
Hoppa till verktygsfältet