Larm, passage & säkerhet

Vi på Hallabro El kan hjälpa dig med villalarm, inbrottslarm och andra säkerhetssystem. Vi utför även uppdrag med passagesystem och kameraövervakning. Oavsett om det gäller villan, sommarstugan eller företaget så hittar vi en helhetslösning för dig.

Villalarm, inbrottslarm och säkerhetssystem

Beroende på vilken typ av fastighet du ansvarar för ställs olika krav på vilken typ av säkerhetssystem som behöver vara installerat i fastigheten. Om det handlar om en villa är villalarm, i form av brand- och inbrottslarm snarare en trygghetsfråga än direkta krav. Detta ger en trygghet, samtidigt som det är en fråga om din och andras säkerhet vid uppkomst av brand. På andra fastigheter, som exempelvis samlingslokaler, kontor och andra offentliga byggnader ställs något högre krav på installerade säkerhetssystem. Ofta krävs utöver ett vanligt brandlarm även ett utrymningslarm, vilket har som uppgift att initiera utrymning av lokalen.

Vi monterar, installerar och underhåller ditt villalarm och andra säkerhetssystem. Vi kan även hjälpa dig att installera vanliga inbrottslarm. Dessa typer av larm finns i en mängd olika modeller med olika funktioner. Vi kan vägleda dig till att hitta det du behöver, och hjälper dig naturligtvis med montering och installation.

Passagesystem och kameraövervakning

Vi kan även hjälpa dig med passagesystem. Oavsett vilket system du är i behov av ser vi till att du får det du behöver, sedan utför vi montering, installation, service och underhåll. Du kan också anlita oss för installation av kameraövervakning.

Vilken säkerhet passar dig? Kontakta oss så hjälper vi dig.

  • Stefan KarlssonKalkyl/IT Säkerhet
    E-mail Telefon: 0477-555 58
Hoppa till verktygsfältet