Luftvärmepump & kylanläggning

Vi har en stor erfarenhet av arbete med luftvärmepump och kylanläggning. Vi har både kunskap och behörighet att utföra service på befintliga luft- och kylanläggningar, såväl som montering och installation av nya. Vi hjälper dig att hitta det system som passar dig och dina behov bäst!

 

Luftvärmepump & kylanläggning

Att använda luftvärmepump är ett bra alternativ till värmekälla i sitt hem eller i andra fastigheter. En luftvärmepump cirkulerar luften i fastigheten och värmer den, och fungerar som utmärkt komplement till fastigheter som värms upp genom direktel eller braskaminer. En kylanläggning fungerar tvärtom, istället för att värma luften omvandlar kylanläggningen varm luft till kall, och sprider komfortabel luft i din fastighet.

Hos oss får du hjälp hela vägen från köp till installation. Med vår breda kunskap kan vi garanterat hjälpa dig med din värme- eller kylanläggning oavsett vilken typ. Vi kan dessutom erbjuda service och underhåll på din anläggning så att den håller länge!

 

Vitvaror och hushållsapparater

Har du problem med dina vitvaror eller hushållsapparater? Att saker och ting inte fungerar kan vara frustrerande. Till din hjälp har du oss, som gärna kommer hem till dig och löser problemet. Vi utför service på vitvaror av alla fabrikat.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

  • Dan Erixon
    E-mail Telefon: 0477-55555
  • Ulf LiljaButik/Service
    E-mail Telefon: 0477 555 54
Hoppa till verktygsfältet