Solenergi & solceller

Solen är en viktig komponent för att vi ska kunna existera här på jorden. På senare år har det blivit allt vanligare att ta till vara på solens resurser och utnyttja solenergi för att producera sin egen el. Detta görs genom solceller och solcellspaneler som placeras där solen kan nå dem som bäst.

Att producera sin egen el genom solenergi är ett ypperligt sätt att värna om miljön och minska energiuttaget och dessutom slipper du bekymra dig över oförutsägbara och stigande elpriser. Vi kan erbjuda dig ett brett utbud av paneler med solceller som fångar solens energi. Vi ser till att du får rätt produkt, som är anpassad efter dina behov och önskemål. Därefter hjälper vi dig med montering och installation av utrustningen. Vi erbjuder dessutom service och underhåll av din elanläggning, så att du kan få ut maximal effekt.

Kartläggning av din energi

Vi på Hallabro El kan hjälpa dig att kartlägga vart din energi tar vägen. Vi tar gärna en närmare titt på din elanläggning och hjälper dig optimera den, så att du får ut maximal effekt.

Välkommen att kontakta oss! Hos oss på Hallabro el får du hjälp av oss hela vägen från köp till utvunnen el.

  • Ulrik WidellProjektledare
    E-mail Telefon: 0477 555 56
Hoppa till verktygsfältet