Solpaneler

Installera solceller på taket

Investera i solpaneler så sänker du både dina energikostnader och får kontroll på din energiförbrukning. Energin är miljövänlig, dessutom kan du sälja den el som blir över. Visst låter det bra?

Solpaneler
Våra solpaneler är princip underhållsfria och finns i flera olika modeller. Alla våra solpaneler har 25-30 års effektgaranti och 15-20 års produktgaranti.

Solcellsbatterier – lagra och bli självförsörjande
Att lagra el från dina solceller är bra både ur ett ekonomiskt och miljövänligt perspektiv. Med hjälp av ett solcellsbatteri lagras din överskottsel som du använder när din elförbrukning är som högst eller så väljer du att sälja din energilagring vidare till ett elbolag. Våra solcellsbatterier (Nilar) tillverkas i Sverige och är ett av världens säkraste batterier. Batteriet är dessutom utformad för att hålla i över 20 år.

Vi är din solcellsvän

Hallabro El är experter på små och stora solcellsinstallationer och vi är med dig hela vägen. Vi har en gedigen erfarenhet av denna sortens energilösningar och installerar solpaneler till villor, fastigheter, jordbruk och bostadskvarter. Naturligtvis är vi också din vän efter att vi har installerat och driftsatt din anläggning för maximal effekt. För oss är det en självklart att vi finns för dig både när det gäller service och support

Finansiering via Wasa Kredit

Tillsammans med Wasa Kredit kan Hallabro El erbjuda en finansieringslösning för både privatpersoner och företag vid installation av en solcellsanläggning. Istället för att betala allt på en gång kan du som privatperson välja att delbetala under 12, 24 eller 36 månader. För företag gäller en form av leasing där vi kan erbjuda avbetalning på upp till 120 månader. Prata med oss så berättar vi mer!

Nöjda solcellskunder

Det är alltid lika roligt att installera solceller! Bostadsrättsföreningen Älgbacken i Ronneby, Rolf Fransson i Flöxhult och Kaj Johansson i Moheda är några av våra kunder som vi har hjälp med denna solklara lösning.
Klicka här och läs mer.

Kontakta oss!

Kontakta oss för rådgivning och offert, välkommen med din förfrågan!

Hoppa till verktygsfältet