Lediga jobb

Vill du vara med i vårt team?

Vi behöver fylla på med nya medarbetare till Växjö och söker därför dig som är utbildad, certifierad elektriker, gärna ETG-utbildad, och dessutom gärna har några års erfarenhet i branschen. Du ska vara teknikintresserad, nyfiken, driven, flexibel och positiv. Du strävar dessutom alltid efter att få lära dig mera och utvecklas. Vi värdesätter dina personliga egenskaper stort.

Att arbeta med kundnöjdhet; service och att finna bra förslag och smarta lösningar till våra kunder, är något som är viktigt för oss på Hallabro Elektriska. Hos oss har vi även höga krav på kvalité och säkerhet,teknisk kompetens och stil på arbetet.

Du kommer arbeta självständigt men även ingå i vårt härliga team, där du kommer finna stöttning, bollplank och även kommer trivas utmärkt. Att självständigt planera, felsöka, samordna, och utföra installationer kommer vara en del av dina arbetsuppgifter.

Att du har B-körkort är ett krav.

Tycker du att det låter kul?

Maila då till emma.elheim@hallabroel.se alternativt ring 0477-555 51.

Vi ser fram emot din ansökan!

Jag jobbar på Hallabro El sedan 1988 och det är många härliga år.
Hallabro El är en trygg arbetsplats med bra arbetskamrater, som gör det roligt att gå till jobbet varje dag.
Här ställs jag inför många olika utmaningar i elbranschen och utvecklas därmed både självständigt och genom att arbeta i grupp.

Magnus

Elektriker, Hallabro El

Hoppa till verktygsfältet